SOINTUKYLPY

Sointukylpy on PeterHess metodiin pohjautuva äänimaljoilla, kongilla ja muilla soittimilla ryhmille tehtävä  äänimaljarentoutus.

Sointukylvyssä  lempeän harmoninen äänimaailma ja maljojen värähtely johdattavat sinut syvään rentoutumiseen, valveuneen ( unen ja valveillaolon rajamaille)- vaikkakin moni usein nukahtaa rentoutuksen aikana.  Koko kehosi voi päästää irti jännityksistä, mielesi vapautuu huolista ja arkipäivän kiireistä. Maljojen värähtely vahvistaa perusluottamusta ja kykyä antautua ja syvärentoutumisen kautta stressin lievittyminen tulee mahdolliseksi.

SOINKUKYLVYN KULKU : ryhmän osallistujat  makoilevat mukavasti lattialla ( käytössäsi on niin joogamattoja kuin vilttejä ja bolstereita, tyynyjä ) . Alustuksen jälkeen soitan maljoja, kongia ja muita soittimia joiden värähtely täyttää tilan harmonisilla äänillä ja värähtelyillä. 

Ääni vaikuttaa meihin suoraan limbisen järjestelmän kautta. Sointukylpyjen äänimaailmassa on paljon samankaltaisita kuin luonnon omassa äänimaailmassa ( veden solina, tuulen humina jne) . Tällaiset harmoniset äänet vaikuttavat elimistöömme mm laskien verenpainetta, hidastaen sydämen sykettä, lisäten endorfiinien, serotoniinin ja oksitosiinin eritystä, rentouttaen niin lihaksia kuin hermostoa jne. Näitä tuloksia on voitu osoittaa erilaisissa tutkimuksissa. 

Tervetuloa kokeilemaan - järjestän erilaisia SOINTUKYLPYJÄ - sointumeditaatioita ja sointumatkoja ryhmille niin Salossa kuin Turussakin. 

Sointukylpy sopii erittäin hyvin myös erilaisten työ- jne yhteisöjen TYHY- päiviin.