SYKSY 2018


KUNTOREMONTTI 

NAISILLE + 40 v 

Mietit kuntoilun aloittamista, mutta yksin et vain pääse alkuun? Kaipaat tueksesi samanhenkisiä kanssasisaria, joiden kanssa treenikin on paljon enemmän kuin vain treeniä? Tuuletat niin kehoasi kuin mieltäsikin tässä ryhmässä! 

Olet ehkä jo huomannut ensimmäisiä esi- tai vaihdevuosioireita? Kuumia aaltoja - aina silloin kun pitäisi edes yrittää näyttää asialliselta? Ärtymystä ja kiukuttelua vaikka oikeastaan sellaiseen ei olisi edes syytä? Itsetuntosi on alamaissa, et enää tunnista itseäsi ja ihmettelet mitä ihmettä oikein tapahtuu? 

Huom! kyseessä ei varsinaisesti ole laihdutusryhmä, mutta mitä enemmän ikää tulee, sitä suuremmassa roolissa ovat kokonaisvaltaisesti terveelliset elintavat eli ravitsemus, lepo, stressinhallinta - joten näitä kaikkia tulemme matkan varrella myös käsittelemään:) 

huom! jos et vielä ole 40v mutta haluaisit  mukaan ryhmään, ota yhteyttä Mariin! 

TÄMÄ RYHMÄ ON JUURI SINULLE!

MITÄ ON LUVASSA? 

Yhteiset TREENIT kerran viikossa ilman ryppyotsaisuutta :) Pidetään yhdessä kivaa ja opetellaan eri lajien tekniikoita, tutustutaan erilaisiin lajeihin ja etsitään yhdessä sitä omaa juttua. Marilla on yli 20v ohjaus & opettajakokemus ja takataskussa nippu erilaisia koulutuksia, joten lajikirjo on laaja - kaikesta ei tarvitse tykätä, mutta jostain ehkä löytyy se kadonnut kipinä:) Luvassa on niin Lavista kuin pilatesta ym.

Kuntosaliharjoittelua omatoimisesti ohjelman mukaan eli jokainen osallistuja saa 2 erilaista kuntosaliohjelmaa joiden mukaan aloitat kuntosaliharjoittelun. Kuntosaliohjelman ei siis tarvitse olla punttien kolistelua vaan se voi olla toiminnallista, liikkuvuutta lisäävää jne! 

Eli liikumme kerran viikossa yhdessä ohjatusti ja käyt omatoimisesti kuntosalilla oman aikataulusi mukaan. 

KENELLE TARKOITETTU? 

Ryhmässä ei ole ikärajaa, joten jos tuntuu että tämän tyyppinen ryhmä sopii sinulle, ota rohkeasti yhteyttä! 

Mutta, koska ohjaajalla itsellään ikää on jo kertynyt vuosissa 50+ , on selvää että iän tuomat muutokset niin kehoon kuin mieleenkin otetaan ryhmässä huomioon. Ikä tuo usein mukanaan monenlaisia kremppoja ( Marilla selkärangassa nikamasiirtymää ja -liukumaa ym) joten koska ryhmä on PIENI; voimme räälöidä harjoituksia niin, että pystyt olemaan mukana - pienistä krempoista huolimatta! 

Ryhmä on tarkoitettu kaikille Aikuisille Naisille, jotka kokevat itse olevansa rapakuntoisia eikä tarjolla olevat ryhmäliikuntatunnit houkuttele eikä myöskään kuntosaliharjoittelu tunnu luontevalta tai edes kivalta.

Liikunta on ryhmän perusta, mutta , ravinnolla ja levolla on tärkeä merkitys kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. SIKSI tutustumme mm. joogan avulla hermoston ja hormonien toimintaan jne. Ja mikäli ryhmällä on tavoitteena pudottaa painoa, on mahdollista LISÄTÄ kurssiin myös ravitsemusosuus ja ravintosuunnitelmat.

ALOITAMME  MAANANTAINA 3.9.2018 klo 16.00

*yhteiset treenit sen jälkeen aina MAANANTAISIN KLO 16.15 - 17.15  yhteensä 10 kertaa. ( Kurssi jatkuu omatoimisesti vielä yhteisten tapaamisten jälkeen eli kortti on voimassa ja voit siis käyttää kuntosalin palveluita myös ohjattujen treenien jälkeen ) 

HINTA? 

199e ( + uusilta asiakkailta mg-kortti 15e) 

HINTAAN SISÄLTYY: 10 ohjattua treeniä Marin johdolla,2 räälöityä ohjelma + ohjelman läpikäynti oman tavoitteen mukaisesti   ( huomioidaan rajoitteet ja krempat ym ) . Sekä msportin kuntosalin käyttö ajalla 3.9 - 30.11.2018

Kurssi toteutuu kun vähintään 8 henkilöä ilmoittautuu mukaan, ryhmän max koko on 12 henkeä. 

Lisätiedot ja SITOVAT ilmoittautumiset: info(at) msport.fi viimeistään ma 3.9. 2018 mennessä 

Lisätietoja Marista voit lukea täältä